Showbiz

Glumac se razvodi poslije 22 godine braka: Na Zlatnim globusima se zahvalio ženi i ljubavnici, a onda je jedna od njih pobijesnila!

862views
advertising banner
Par se razišao u maju 2017. godine, a u oktobru su objavili i zvaničan kraj zajedničkog života.

Holivudski glumac Ijan Mekgregor (49) i njegova supruga Eva Mavrakis (51) razvode se poslije 22 godine braka.

Zahtev za razvod braka podnio je Mekgregor, navodeći kako su među njima nepremostive razmirice, i zatražio je zajedničko starateljstvo nad djecom, navodi TMZ. Osim toga, naveo je i kako pristaje na plaćanje alimentacije i svega ostalog što je potrebno.

Međutim, s druge strane, Eva je zatražila potpuno starateljstvo nad djecom sa pravom posete za Mekgregora.

Par se nezvanično razišao u maju 2017. godine, ali su to ozvaničili tek u oktobru, piše magazin “People”.

Mekgregor je od oktobra u vezi sa glumicom Meri Elizabet Vinsted (33), zvezdom serije “Fargo”, a u govoru koji je održao na nedavnoj dodjeli “Zlatnih globusa” zahvalio se dvema ženama – supruzi i ljubavnici. Čini se da je javna preljuba ozbiljno razljutila glumčevu suprugu, budući da ne pristaje na sporazumni razvod.

Inače, zanimljivo je da se i Meri Elizabet (Mekgregorova nova devojka) razvela od svog supruga u maju 2017. nakon sedam godina braka.

Podsetimo, Mekgregor i Eva upoznali su se na jednom snimanju, a venčali su se 1995. godine.

Mekgregorova ćerka Ester (15) teško je podnijela to što joj je tata ostavio mamu i ne podržava njegovu novu vezu. Njihov poljubac u javnosti posebno ju je dotukao i svoje razočaranje pokazala javno na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila klip kako svira gitaru i pjeva stihove: “Ne znam kako da oprostim. Ne znam da li ću moći…“.

Made you a man- by me 🎸:)

A post shared by Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) on