Lifestyle

JENNIFER ANISTON OTKRILA JE zbog čega su joj bradavice u seriji uvijek u prvom planu

2kviews

“Prijatelji” su omiljena serija iz djetinjstva mnogih od nas. Znamo gotovo sve epizode napamet, a naravno da se sjećamo i kako su glavni likovi izgledali. Jennifer Aniston je glumila Rachel Green, a pamtimo i njezine odjevne kombinacije te poslovni uzlet, kao i to da su joj se uvijek kroz majice nadzirale bradavice. Moglo bi se reći kako je poznata glumica prva pokrenula poznati ‘free the nipple’ pokret.

Odličan odgovor

Mnogi fanovi imaju svoje teorije zašto se baš njoj uvijek vide bradavice, a jedna od njih je i ta da su kostimografi namjerno to napravili, odnosno da su izrezali rupu na grudnjaku kako bi se vidjele bradavice, dok drugi misle da je sama Jennifer željela pokazati što ima, kako piše Red Online.

Napokon se izjasnila i sama glumica o aktualnoj temi: “Ne znam što da kažem o tome. To je jedna od onih stvari o kojima se nema previše toga za reći. Nosim grudnjak i ne znam zašto bih se trebala sramiti jer mi se u seriji vide bradavice. Takve su mi grudi i ne žalim se”, nedavno je izjavila Jennifer za “Vogue”.