Paparazzo

Goca Tržan se nabacivala mužu takmičarke, bez blama priznala sve

492views
advertising banner

U protekloj emisiji „Nikad nije kasno“ mnoge je iznenadilo pojavljivanje pjevačice Ružice Čavić Tomićević koja je nakon dužeg odsustva sa scene riješila da se vrati na velika vrata, i to kroz ovo popularno regionalno muzičko takmičenje.

Goca Trzan se nabacivala 2 1

Takmičarka je već u prvom svom pojavljivanju naišla na prepreku – pjevačicu Gocu Tržan koja je hvalila njeno pjevanje ali i priznala da joj se mnogo dopada takmičarkin suprug koji je takođe muzičar. Ružica je sa gledaocima otkrila šta se dešavalo između Goce i njenog supruga u Herceg Novom prije mnogo godina, kada su se Tomićevići našli na jednoj Tržankinoj rođendanskoj proslavi.

Goca Trzan se nabacivala 3

Goca Tržan se nabacivala

Prišla mi je (Goca) i rekla mi kako je moj muž dobar frajer – ispričala je Ružica jednu situaciju koja se dogodila prije dvije decenije, i koja se uporno ponavljala, a jednoj od njih svjedočio je i predsjednik žirija Saša Milošević Mare.

Prođe neko vrijeme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem. „Goco, moj muž“. Poslije toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao a Mare meni kaže: „I ti njega puštaš kod Goce“. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim – rekla je takmičarka, a Goca je potvrdila tu priču.

Goca Trzan se nabacivala 4 1

-Jeste, i to sam rekla – priznala je Goca i grohotom se nasmijala na ovu anegdotu.

Goca i Zika u klincu 7 1

Uprkos svemu Goca je nastavila da hvali takmičarku još i prije njenog nastupa u kojem je maestralno izvela numeru „Pjesmo moja“ od Zdravka Čolića i uspjela direktno da se plasira u slijedeći krug emisije „Nikad nije kasno“.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Grand.online