Paparazzo

Grandov pjevač Daniel Trenčovski – „Djevojka me je prevarila“

313views

Nekadašnja zvijezda „Granda“, pjevač Daniel Trenčovski riješio je da promijeni svoj život iz korjena. Osim što se preselio iz Skoplja u Pariz, započeo solo karijeru, u posljednje vrijeme iznenađuje svoje pratioce emotivnim objavama na društvenim mrežama.

Mnogi su komentarisali da se nešto čudno dešava u njegovom ljubavnom životu, i da sudeći po objavama očigledno pati, a za Grand pjevač je potvrdio da je prevaren i po prvi put progovorio o detaljima veze koju je nedavno raskinuo.

Daniel Trencovski GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 11

Daniel je otkrio od je početka takmičenja svoj privatni život želio da sačuva za sebe, ali je nakon „Zvezda Granda“ shvatio da je to ipak nemoguće. Sad je otkrio zašto nikad javno nije govorio o ljubavi i zbog čega je tek sad riješio da otkrije detalje turbulentne veze.

-Uvijek sam razmišljao da je to najbolje. Volim da što manje ljudi zna o mom privatnom životu, jer tako je lakše održati sreću i intimnost na duže staze. Smatram da je važno čuvati određene stvari za sebe, uključujući i ljubavne odnose– rekao je Daniel, čiju su nedavni stihovi pjesme „Kolekcionar“ veoma intrigirali javnost.

Pjevač je potvrdio da je nedavno iskusio i lošu stranu ljubavi, u prilog čemu svjedoče i balade koje često uživo izvodi na društvenim mrežama, a na pitanje da i dalje pati, odgovorio je:

-Iako ne patim trenutno, pjesme su poput ogledala koje odražavaju različite aspekte ljudskog iskustva. Stihovi mogu biti interpretirani na različite načine, što omogućava da se svako pronađe u njima na svoj način.

daniel trencovski 72

Nedavno je opjevao stihove „Sanjaš naše snove sa drugim“ koji opisuju njegov ljubavni život i potvrđuju da je prevjeran, što je i potvrdio.

-Pa naravno da jesam! Kako drugačije tumačiti te stihove osim kao čistu autobiografiju mog turbulentnog ljubavnog života? Šalim se, naravno. Tekstopisac bi vam mogao dati bolji odgovor, ali meni se čini da stihovi mogu imati različita značenja za različite ljude– istakao je Trenčovski.

DANIEL TRENCOVSKI GP SNIMANJE 18092023 FOTO FILIP 26

Pjevač priznaje i da emocije u teškim momentima lako pretoči u stihove, kao i da je još uvijek u potražnji one prave koju će da snimi i koja će na najbolji način da opiše njegov ljubavni život.

-Svi znamo da 90 posto naših pjesama su zapravo one tužne i imaju taj karakter. Činjenica je da se takva muzika više sluša i više je prihvaćena kod naroda-rekao je pjevač i dodao da balade sluša kada u ljubavi ne ide najbolje.

-Jeste da nas u tim trenucima muzika više pogađa, ali ona je tu i da nas razveseli. Vrlo rado bih htio da pronađem i snimim neki tekst koji je malo pozitivniji i koji vodi ka sreći, ali još uvijek tražim. Vjerujem u ljubav, za nju dajem sve (smijeh)– našalio se pjevač.

 

Foto: Z.K.Munja
Autor: J. Jović/I. Ankić/Grand.online