Showbiz

Voditeljka najavom zbunila Amara Gileta (VIDEO)

365views

Dolazak Amar Gileta u Grandov studio iznenadio je i obradovao sve prisutne, ali ni pjevaču nije manjkalo osmijeha koji mu je već po dolasku izmamila voditeljka Sanja Ćulibrk.

-Zadovoljstvo mi je da je konačno došao. Znam da ima dosta posla i bila sam na jednoj od njegovih svirki ovdje u Beogradu i zaista radi sve to drugačije u odnosu na većinu kolega tako da nije ni čudno što je toliko tražen i voljen- rekla je Sanja Ćulibrk, što je Gileta oduševilo.

-Nije me niko ovako najavio. Hvala ti puno na tome- rekao je pjevač sa osmjehom.

sanja 1

Gile je nedavno objavio duetsku numeru sa koleginicom Ivanom Selakov koja za samo mjesec dana broji milionske preglede na YouTube platformi.

-Inače ne čitam komentare jer me pogodi kad je neki negativan, ali sam ovoga puta čitao i stvarno vidim pozitvne reakcije. Što se tiče Ivane sa njom je saradnja jako lijepa. Prvi duet sa njom je imao 60 miliona pregleda, a na dobrom putu je i ovaj- ponosno je istakao pjevač.

AMAR GILE JASARSPAHIC GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 14

Iako mnogi pripadnici estrade tvrde da balade ne donose mnogo posla i bakšiša, Giletovo iskustvo je potpuno drugačije.

-Ja baš suprotno razmišljam, mislim da ti balada donosi posao jer ti si pjevač i mora i tu da se pokažeš. Meni je „Spreman na sve“ moja najdraža pjesma koju imam, baš sam joj se emotivno predao i isplatilo se- otkrio je Gile i dodao:

-I kroz takmičenje su me zapamtili kroz balade, ja sam takav u privatnom životu, baš sam emotivan tip.

Zbog ove njegove izjave voditeljka Sanja Ćulibrk se našalila i nasmijala pjevača.

-Ja sam te zapamtila kao jednog mangupa, ali onog pozitivnog i kad jedan takav mangup otpjeva baladu mora da mu se vjeruje-rekla je Sanja.

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand.online
Autor: J. Jović