Paparazzo

Hanad Džehverović mijenja profesiju, pjevač donio drastičnu odluku

382views
advertising banner

Nova godina sa sobom donosi i nove odluke koje svako od nas poželi prije nego što dočeka ponoć 31. decembra. Neko je odlučio da nastavi istim putem kada je karijera u pitanju, dok je finalista „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović odlučio da promijeni profesiju.

On je za Grand otkrio da prije svega publici, porodici i prijateljima želi dobro zdravlje, a onda je priznao da su njegovi planovi za ovu godinu drugačiji nego ranije.

d74ea4bbf3bfac155725cab810669641bf4385a1Hanad Džehverović mijenja profesiju

Hanad Džehverović mijenja profesiju

-Ja uvijek želim samo jedno, a to je da je moja porodica zdrava i da su svi dobro. Želim da su sretni i da im ja pomognem u tome koliko mogu, a kada su oni dobro onda sam i ja – rekao je on.

Hanad Dzehverovic menja profesijuHanad Džehverović mijenja profesiju

Iako je oduvijek muzika bila njegovo primarno zamimanje, Hanad kaže da u 2024. godini ima drugačije planove kada je karijera u pitanju.

-Biće novih pjesama, pripremamo i cio album koji neće izaći kao album, već pjesma po pjesma. Desiće se velike promjene, ali ne smijem ništa reći sada. Uskoro kreće moj podcast, oduvijek mi je bila želja da imam neku svoju emisiju, da ja sa nekim razgovaram. Tako da smo odlučili da pokrenemo podcast koji će biti zabavne prirode. To je trebalo da se desi puno ranije, ali zbog posla i nekin zdravstvenih stvari nisam mogao ranije – zaključio je Hanad.

 

 

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: A. Milinković