Showbiz

Valentina Cvetković otvorila dušu: „Porede me sa Teodorom Džehverović i Tamarom Milutinović“

294views
advertising banner

Valentina Cvetković iz Beča izazvala je pravu buru ove subote svojim nastupom u „Zvezdama Granda“, a odmah poslije scene, sumirala je utiske pred našim kamerama.

Ona ne krije da nije zadovoljna kako se predstavila publici u ovom krugu i dodaje da je trema ta koja je sprečava da se pokaže bolje.

-Ja sam generalno samokritična, ali bila sam loša danas, mogu bolje. Totalno sam promašila intonacije, ali pošto sam sada prošla, potrudiću se da slijedeći put bude još bolje. Pjevanjem se bavim već petnaest godina, pjevam svaki vikend, ali jednostavno kada dođem ovde, ne znam šta mi se desi. Ne mogu da preskočim stepenik da budem bolja, uvijek se lomim tu negdje – rekla je ona.

IMG 9874

Valentina kaže da je zadovoljna radom sa mentorom, ali ističe da je čuvena osmorka u pravu za svaku kritiku do sada.

-Žiri je apsolutno u pravu, svaka kritika je konstruktivna. Zadovoljna sam radom sa mentorom, izabrali smo pjesme zajedno i radili par puta do sada. Glupo je pričati ko je Mili, apsolutno mislim da će mi pomoći i dalje.

IMG 9885

Ona već dugo nastupa u jednom lokalu u Beču, a za Grand otkriva da li je teže nastupati u dijaspori ili na Balkanu.

Uglavnom nastupam u dijaspori jer živim u Beču, petnaest godina radim u jednom lokalu, svaki vikend sam zauzeta. Mislim da je teže nastupati ovdje. Tamo je nekako sve opušteno, u jednom lokalu radim dugo, tamo su sve moji ljudi – dodala je ona.

Kako je ove subote izvela pjesmu Tee Tairović, a plesom je u nastupu podsjetila na nju, Valentina otkriva da je publika poredi i sa drugim koleginicama.

-Pjevala sam Teinu pjesmu, to je koska. Dosta me upoređuju sa Teodorom Džehverović, Tamarom Milutinović, vrijeme će pokzati da li je to opravdano – zaključila je ona.