Paparazzo

Haos se nastavlja, Maja Berović odgovorila Miri Škorić‚ pa se dotakla Karleuše

378views
advertising banner

Nakon što su Maja Berović i Svetlana Ceca Ražnatović predstavile pjesmu „Ne računaj na mene“, podigla se velika prašina zbog Mire Škorić koja u orginalu izvodi ovu numeru, te je na društvenim mrežama potkačila koleginice.

Maja Berović je sada za Grand otkrila kako je reagovala na objavu Mire Škorić koja ju je isporozivala na Instagramu, a dotakla se i saradnje sa Cecom sa kojom se i privatno druži.

Maja Berović odgovorila Miri Škorić

-Ceca je fantastična, ona je zaista privatno onakva kakva se predstavlja u javnosti, možda čak i opuštenija. Jedna jako draga žena – počela je Maja i otkrila kako je zadovoljna uspjehom pjesme:

-Prezadovoljna sam, to se i vidi iz priloženog, publika govori sve. Već par vikenda unazad pjesmu izvodim i na svojim nastupima.

Maja Berovic odgovorila Miri Skoric 2

Kada je pjesma objavljena na muzičkim platformama, oštro je reagovala Mira Škorić koja tom prilikom nije birala riječi za koleginicu, a Maja je iskroristila priliku da joj javno odgovori.

-Tu zaista nema ništa da se komentariše, ja nju i dalje poštujem zbog njene karijere i nikada se nisam bavila komentarima ko je šta rekao i izjavio. Meni je samo važno šta misli moja publika i njihov sud je najbitniji. Nisam očekivala takvu reakciju – kazala je ona, pa se osvrnula na reakciju Jelene Karleuše:

-Nisam očekivala ni reakcije drugih javnih ličnosti, tako da je to sve što imam da kažem.

8e36d020bccfc6a199072c754f20cc467f0105c3
Foto: Z.K.Munja/Grand.online
Autor: A. Milinković/A. Dačić