Paparazzo

Planirali svadbu, a sad PUKLA TIKVA! Raskinuli Lidija Matić i Anid Ćušić

348views
advertising banner

Umjesto svadbe kako su nedavno nagovijestili na društvenim mrežama, nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“ Anid Ćušić i Lidija Matić stavili su tačku na svoju ljubav.

Vijest da su Anid i Lidija raskinuli za Grand potvrdila je pjevačica koja je otkrila da je 2024. godinu dočekala sa prijateljima.

Anid Ćušić i Lidija Matić raskinuli

-Praznike sam provela u krugu porodice i prijatelja, svake godine je tako. Iako mi je svaki doček Nove godine bio radan, ove sam odlučila da ne radim, tako da sam je provela u krugu prijatelja, malo smo izašli- rekla je Lidija i dodala da će prethodnu godinu pamtiti po učešću u „Zvezdama Granda“.

 

-Ne postoje stvari kojih ne želim da se sjećam iz prethodne godine, a definitvno ću je se sjećati po ‘Zvezdama Granda’. Ja sam uvijek govorila da je to bila velika odskočna daska za meneSve što sada radim i što ću raditi je zahvaljujući tom takmičenju- istakla je nekadašnja finalistkinja i dodala da priželjkuje karijeru svoje mentorke Snežane Đurišić.

U razgovoru za Grand otkrila je i da li su ostale u kontaktu.

-Kad se završilo takmičenje, naravno, čule smo se s vremena na vrijeme. Ja sam osoba koja ne voli da piše, ipak je počela nova sezona, ona ima nove kandidate, tako da puštam da radi sa njima,da im se posveti-rekla je Lidija, dok je na pitanje da li i dalje uživa u ljubavi sa Anidom, odgovorila:

Solo sam. Ništa na ljubavnom planu za sad.

raskinuli anid cusic i lidija matic

Inače, Anid joj je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ bio velika podrška, čak se u jednom od krugova pojavio

-Došao sam da podržim svoju djevojku, mislim da je red da je podržim i da to na najbolji način prezentujemo. Zaista mi je čast i drago mi je što sam danas tu. Zajedno smo dva mjeseca, to je svježe, ali mogu da kažem ozbiljno. Baš smo se naši i kliknuli smo na keca što se kaže, drago mi je što sam upoznao osobu poput Lidije -rekao je pjevač dok se Lidija takmičila.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/Grand.online