Paparazzo

Haris Džinović iskreno – To je takva izdaja i muljavina

404views

Pjevač Haris Džinović, juče se zvanično razveo od Meline, a nakon razvoda iskreno je ogolio dušu o svim stvarima iz zajedničkog života.

Džinović nije krio razočaranje u bivšu suprugu, te je otkrio kada je shvatio da stvari više ne funkcionišu.

Melina je često putovala sa prijateljicama, a Haris je nakon nekog vremena primjetio da nije sve kako treba.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam vidio da je vrag odnio šalu. Ona je lijepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom nevjerstvu, ali to ona jedino zna – pričao je Haris.

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je pjevač, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – rekao je Džinović za “Hype”.