Paparazzo

Sanja Vučić pokreće muzički festival!?

223views

Sanja Vučić kaže da bi voljela da u Srbiji da napravi muzički festival. Pjevačica u intervju za Grand otkrila je da bi voljela da se nađe u ulozi žirija, ali da bi voljela rame uz rame sa njom da vidi Mariju Šerofović.

– Volim da žiriram, ali ne volim da dajem bodove. Teško bi mi palo kada bi trebalo da ih rasporedimo ko ide dalje, a ko ne, ali volim da komenarišem. Volim da budem blaga i nisam toliko stroga. Marija Šerifović ima dosta iskustva, tako da mislim da bih nju voljela da vidim pored sebe. Ne bih voljela da nekog ne spomenem pa da mi neko zamjeri, ali volela bih nju da vidim – rekla je Sanja.

Pjevačica se osvrnula unazad, pa se prisjetila Beovizije na kojoj je nastupala sa Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, a uprkos pobjedi nisu otišle na Evrosong.

– Kada smo pobijedile 2020. godine, nismo tada otišle. Htjele smo u sličnom fazonu da pravimo drugu pjesmu, mislim da smo i uspjele u tome. Kada me neko pita, definitno mi je „Loco, loco“ draža, možda jer sam dojam Evrovizije imala baš sa tom pjesmom. Ove godine, čini mi se da je bilo dosta emotivnih, balada i jako lijepih poruka, pa čak i brzih rep pjesama. Dopada mi se kada je raznovrsno, uvijek sam za taj momenat. Generalno, ovo treba, ne samo da bude takmičenje, već sveobuhvatni festival muzike, jer toga jako fali u našem regionu, generalno. Ne postoje više festivali gdje mogu i izvođači i kompozitori da prezentuju svoje nove pjesme i radove. Treba toga da bude što više, čak bih voljela da pokrenem tako nešto, možda bih bila i organizator – kroz osmijeh je otkrila atraktivna crnka.

sanja vučić bi u žiriju pored sebe volela da vidi mariju šerifović

Sanja kaže da je na početku karijere imala veliku tremu, kao i da nije znala kako da se ponaša sa novinarima, ali da je probila led nakon učešća na Evroviziji koja joj je dosta pomogla.

Kada sam prešla u komercijalu i javni estradni život, sama ta prekretnica bila je jako konfuzna, jer nisam znala kako izgleda razgovarati sa medijima i kako se ponašati. Nakon prve Evrovozije kada su me pustili u tu džunglu, imala sam sreće da su me novinari super dočekali. Nisam imala problema, ali mislim da je to do te prirodnosti. Nisam ni ja samu sebe shvatala previše ozbiljno, tako da mislim da je to zapravo ključ– kaže bivša članica grupe „Hurricane“.

sanja vučić o mariji šerifovović i žiriju

Vučićeva ističe da pamti svoje prve korake i da joj nije ništa bilo naporno jer je u svijet muzike kročila kao mlada.

Sjećam se početka, kako da ne. Sjećam se svih momenata, baš zbog toga što je išlo sve jako lagano, mislim da nisam nikada imala tu prekretnicu. Bilo je nekih perioda kada je bilo teško istrpjeti, ali mi nije ostalo u sjećanju kao nešto nepremostivo. Sve što se ikada dešavalo bilo je samo u moju korist. Loše stvari su bile uzrok mog uspjeha i želje da moj trud i dalje postoji i da nastavim da se bavim ovim poslom. Početak nije bio težak, jer sam bila jako mlada, a u svemu što sam radila, uživala sam i mnogo sam to voljela – ispričala je pjevačica.

sanja vučić pomaže ivani nikolić i kseniji knežević

Sanja kaže da je ostala u dobrim odnosima sa Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić i nakon raspada grupe „Hurricane“, kao i da još uvijek imaju njihovu grupu gdje stalno razmjenjuju poruke.

– Čujemo se, ne mogu da kažem da se viđamo previše često, jer nam obaveze to ne dozvoljavaju, ali smo ostale u super odnosima. Imamo vajber grupu „Hurricane“, nismo previše aktivne ali i dalje postoji. Njih dvije vrlo dobro znaju šta rade, ne postoji nešto što bih mogla da ih posavjetujem, što one već ne znaju ili da nismo o tome razgovarale. Uvijek sam tu da ih podržim što se tiče kreativnog djela, da im pomognem oko pjesama, napišem tekst, melodiju. Radila sam na Ivaninoj, a i na Ksenijinoj pjesmi, tu smo da se podržavamo – zaključila je ona.

 

Foto: Grand.online
Autor: S.Stojanov