Paparazzo

Haris nakon intervencije policije – „Htjela je da me uhapse“

265views

U medijima se danima bruji o razvodu Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge, posebno od kada je Melina nenajavljeno upala u njegovu vilu, zbog čega je pjevač pozvao policiju.

Haris je sada, konačno otkrio šta se zapravo dogodilo prethodne noći na Senjaku tvrdeći da je Melina željela da ga isprovocira kako bi nasrnuo na nju.

-Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.) i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom na to da živi u drugom dijelu grada, što ona nije htjela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao „Pozovi policiju.“ Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa djecom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cijela priča – rekao nam je Haris na početku razgovora u njegovom domu- rekao je pjevač za Telegraf.rs.

haris melina 1

Na pitanje da li mu je advokat rekao ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živjela, a u kojoj je sada Haris sa djecom, pjevač je odgovorio:

Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom dijelu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovdje da boravi. Tu je tačka.

Nakon nekoliko sati provedenih u policijskoj stanici, Džinov tvrdi da je potpuno siguran da je razlog Melininog upada u kuću na Senjaku čista provokacija, a sve sa namjerom da on nasrne fizički na nju.

Mislim da je cilj bio čista provokacija, namještena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smijem, šta ne smijem – istakao je Haris za Telegraf.rs.

Haris i MelinaFOTO MUNJA 17042014 8 768x1152 1

U medijima su se pojavili navodi da je Melina po dolasku u policijsku stanicu navela kako je navodno došla da prijavi nasilje koje trpi dvije godine, a Haris je ovom prilikom odbacio svaku priču da je do toga ikada došlo.

– Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž – jasan je bio pjevač koji je otkrio da je njemu i Melini izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati.

– To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina – dodao je Džinović.

 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/Telegraf.rs/Grand.online