Paparazzo

NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE Jelene Marjanović: Da li će se poslije 8 godina saznati istina o ubistvu pjevačice?

280views

Pjevačicina smrt je i danas pod velom misterije iako je njen suprug Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta te je slučaj vraćen na ponovno suđenje zbog nedostatka dokaza.

Za ovih osam godina, koliko je prošlo od njenog ubistva jezivi zločin ‘doživio’ je nekoliko verzija, a činjenica da ubica još uvijek nije iza rešetaka ne prestaje da boli njene najmilije, ali i čitavu javnost.

Jelena MarjanovićJelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Oni koji su je poznavali uvijek su isticali da je Jelena bila vedra i nasmijana žena, a tome svjedoče i nikad objavljene Grandove fotografije na kojima je pozirala sa kolegama.

Tada ništa nije naslućivalo da će se Jelenin život tragično okončati nekoliko decenija kasnije.

-Uvijek je bila raspoložena, gdje god da se pojavljivala dolazila je sa osmjehom. Suprug je svuda pratio, ali ništa nije ukazivalo da među njima nešto ne štima- ističe izvor blizak Grand portalu.

Pogledajte fotografije na kojima je Jelena pozirala sa kolegama na snimanju emisije Grand šou, a koje je zabilježio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

Jelena MarjanovićJelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja
Jelena MarjanovićJelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Inače, ubijena pjevačica Jelena Marjanović osim pjevanjem bavila se i komponovanjem pjesama, a mnoge tekstove napisala je upravo sa suprugom Zoranom.

-Pošto imamo naš studio, a moj muž je kompozitor i aranžer, napravili smo gomilu hitova. Eto na primer „Zlatnik“ Tanje Savić, „Digni me pao sam“ Dinča, „Konak“ Ana Bekuta, Suzana Jovanović „Amajlija“ i mnoge druge – rekla je Jelena u svom posljednjem intervjuu.

Sa ove distance, mnogi tvrde da su stihovi koje je pisala slutili na tragediju koja se dogodila.

-Sjeti se mene, pomeni me– stihovu su „Zlatnika“ koje potpisuje Jelena Marjanović.

U pjesmi „Amajlija“ koju pjeva Suzana Jovanović, takođe, pojedini stihovi kao da najslućuju tužnu sudbinu.

-Dušu svoju nebu dala bih, ja nek’ idem, a ti ostani – riječi su „Amajlije“ koje takođe potpisuje Jelena.

Jelena MarjanovićJelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Podsjetimo, pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je na današnji dan prije osam godina na nasipu u Borči.

Prije godinu dana i osam mjeseci na 40 godina zatvora zbog teškog ubistva osuđen je njen suprug Zoran Marjanović koji je ipak pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Stav tužioca koji je iznio u završnoj riječi jeste da je Zoran navodno ubio suprugu sa 8 udaraca metalnom šipkom u glavu, da je to uradio 2. aprila 2016. godine nakon što je isključio mobilni telefon, ali da je do prijave policiji prošlo tri sata što je bilo dovoljno da se on presvuče i uništi dokaze.

Za kraj se postavlja pitanje da li će se Jelenina smrt ikada razjasniti i da li će se konačno saznati ko je ubica pjevačice Jelene Marjanović.

jelena marjanovićJelena Marjanović/Foto. Z. K. Munja

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Dačić/Grand.online