Nightlife

Humanost na djelu – Zorica Akerman pjeva za Pavla Vlaškalina: „Pjesma će biti lijek“

153views

Iako ne zarađuje od pjevanja i živi mimo javnog svijeta, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ Zorica Akerman trudi se da uvijek izađe u susret onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako se rado odazvala pozivu da održi humanitarni koncert za dječaka po imenu Pavle Vlaškin koji boluje od rijetke i teške bolesti Epidermolysis bullosa, poznatija kao „dijete leptir“.

admiral casino

Koncert pod nazivom „Pjesmom za sretno djetinjstvo – koncert za Pavla Vlaškalina“ održaće 29. septembra u Domu kulture u Novom Bečeju, a ono što je interesantno jeste da će je na gitari pratiti suprug Boris Akerman.

-Sretna sam i ponosna što se moja pjesma daleko čuje, što moj glas može nekome pomoći, a pjesma biti lijek– istakla je Zorica za Grand i dodala:

 Životom u Novom Bečeju, postali smo dio ove divne zajednice i zato ovom koncertom zajedno sa svima vama želimo da pomognemo i olakšamo porodici Vlaškalin buduće dane i pružiti našem Pavlu podršku u njegovoj velikoj borbi.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je zorica-akerman-koncert.jpg

Zorica je naglasila da je ulaz na koncert besplatan, kao i da će svaki dobrovoljni prilog značiti mnogo.

-Iskreno se zahvaljujem lokalnoj samoupravi i Domu kulture na pomoći u realizaciji ovog humanitarnog koncerta- istakla je Zorica.

 

 

Foto: Privatna arhiva/Fesjbuk,
Autor: I. Ankić/Grand.online