Paparazzo

Ovo je svekrva Milice Todorović

318views

Milica Todorović uživa u vezi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem nekoliko mjeseci, a javnost je za nju saznala tek kada su se pjevačica i njen emotivni partner pojavili na proslavi 60. rođendana Žike Jakšića početkom februara.

Milica, jaču polovinu nije krila, te je nedugo zatim potvrdila da je sretno zaljubljena, a tada je otkrila i da je upoznala buduću svekrvu i svekra.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 23 ok

-Meni se moji nikada nisu mješali u ljubavne odnose, njegovi roditelji su divni. Slavica je divna, evo pozdravljem je – rekla je Milica jednom prilikom i dodala da je pogađaju natpisi da joj je dečko zgodan i lijep, jer je on mnogo više od toga.

Poznato je da je Milicin izabranik, Lazar, lijep momak, a sada je jasno i na koga naslijedio ljepotu. Maneken je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa majkom i već na prvi pogled se primjećuje da veoma liče.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lazar Granic (@lazargranic)

Milica je ispod njihove fotografije ostavila crveno srce, kao znak ljubavi.

Podsjetimo, Lazar Granić je bio i prije u žiži interesovanja javnosti, pa se saznalo za njegova druženja sa poznatim ljepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se prije nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u jednom rijalitiju do čega na kraju nije došlo iz nepoznatih razloga.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/grand.online