Showbiz

INDIRA PORUČUJE – OKRENIMO SE OD DANAS SREĆI! (FOTO+VIDEO)

Indira objavila novu pesmu “Za milijun godina “

Harizmatična pevačica Indira sinonim je za osmeh, pozitivnu energiju i zato ne čudi njezina namera da kroz stihove pesme “Za milijun godina” koje potpisuje, unese vedrinu u mnoge kuće širom regiona u ovim čudnim vremenima.Indira2020.jpg

“Dragi moji, život nas ne mazi ovih dana, ali to ne znači da trebamo izgubiti nadu! Celi svet je zastao, ali mislim da nikada nije vladala veća solidarnost i briga za svaki život. Stanovnici Zagreba suočili su se i sa zemljotresom, živimo u neizvesnosti, ali svakodnevno svedočimo predanosti naših medicinskih radnika, vatrogasaca, trgovaca, dostavljača te velikom srcu volontera koji pomažu. Društvene mreže nikada nisu bile socijalno osetljivije i toliko pune ljubavi i pozitivnih poruka…moram priznati da meni pomaže ta kolektivna terapija. Niko nije u ovome sam, osim što zajedno pevamo najdraže pesme, vežbamo zajedno, kuvamo zajedno, oseća se empatija i pozitiva u svakoj poruci što daje nadu u bolje sutra koje, verujte mi, dolazi! Upravo to je poruka ove pesme koja je nadahnuta lepim sećanjima.”– ispričala je Indira koja dane provodi aktivno, stvarajući muziku za novi album i planirajući nove projekte.

Branimir Mihaljević autor je muzike koja će sigurno osvojiti mnoga srca, a Indira je želela da uz nju u ovoj priči budu njeni prijatelji, ljudi dobre volje, tako da su joj se u pesmi i spotu koji je režirala Sandra Mihaljević pridružili Neda Parmać, Mario Roth (grupa Vigor), Slavko Sobin, Giuliano, Katarina Baban, Ines Preindl, Matija Vuica i Jure Popović, Mario Petreković, Frano Ridjan, Matej i Marko Mihaljević, Sonja Kovač, Amir Kazić Leo, Luka Nižetić, Nikola Bosilj (grupa Mejaši), Luka Krištofić i Grambo Flash (Indira band), Stipe Drviš, Ana Begić – Tahiri, Edo Drakulić (grupa Mejaši), Lea Mijatović i Mirjana Mikulec, a koji su vlastitim kućnim snimkama pokazali kako provode dane i pronalaze razloge za sreću.

Muzika dira u dušu, osnažuje nas, podseća na lepe trenutke, a uvek nasmejana Indira svima propisuje sledeću terapiju: “Slušajte ovu pesmu svaka dva sata sljedećih mnogo dana. Okrenimo se od danas sreći!”