Lifestyle

Ispovijest prostitutke: Spavala je sa uglednim ljudima, ali za njega bi sve učinila

799views

Prostitutka, koja je imala finu klijentelu i odsjedala u luksuznim hotelima, tvrdi da nakon svega voli svog makroa.

Prostitutka je na sudu u Njujorku potvrdila da su njeni klijenti bili policajci, advokati i sudije. Iako se sudi njenom svodniku koji ju je navodno držao zatvorenu i zlostavljao, ona tvrdi da ga voli.

Enkarnacion (22) je rekla da radi šta poželi, te da njen makro Karmik Grant-Bijas, poznatiji kao Majk Blu, “nije stvoren za slabe kučke”.

Enkarnacion je potvrdila da je imala “finu klijentelu”, te da je uvijek tražila da joj plate u gotovini, osim u izuzetnim situacijama.

“Stalne mušterije mogle su da mi plate PayPal-om”, ispričala je.

Nada se da će se jednog dana udati za Majka Blua, te je izjavila da je on nikad nije silio da spava s muškarcima, tvrdeći da je ona bila ta koja je držala stvari pod kontrolom.

Uvjerena je da je njen makro voli, a smatra da je to dokazao i kad je platio polovinu od 17.500 dolara vrijednih plastičnih operacija kojima se podvrgla prije tri godine. Tvrdi da on nije propalica nego dobra osoba, a iako postoje dokazi da ju je fizički zlostavljao, tokom svjedočenja je izjavila da se ničeg ne sjeća.

“Nisam žrtva, to je ono što sam sama odlučila da uradim”, pokušala je da pomogne svom makrou na sudu.

On je ipak osuđen zbog promocije prostitucije, iako mu je Enkarnacion platila troškove advokata, a kada je čula presudu plakala je kao malo dijete.

Izvor: avaz.ba