Showbiz

IVANA SELAKOV ima samo jednu želju!

805views
advertising banner

Pjevačica i njen vjerenik Predrag Mirković već duže vrijeme žele da se ostvare kao roditelji, ali pošto to nisu uspjeli prirodnim putem, odlučili su da probaju i drugi način. U 2017. Ivana je već imala pripremne preglede i savetovjanja s lekarima kako bi u sljedećoj godini konačno mogla da postane majka.

– Kako se bliži taj dan, pomalo me hvata strah. Ali vjerujem da će sve biti u redu, optimista sam. Dosta sam pričala s ljudima koji su se odlučili za vantjelesnu oplodnju i zato sam riješila da uđem u taj proces – rekla je pjevačica. Ukoliko im se ne posreći da vantjelesna uspije iz prvog puta, Ivana i njen vjerenik nemaju namjeru da odustanu.

– Znam ljude koji iz tri ili četiri pokušaja nisu uspjeli. Sreća je da ni Peđa ni ja nemamo nikakav zdravstveni problem i to je velika olakšavajuća okolnost. Zajedno smo odlučili. Oboje podjednako želimo da budemo roditelji i on je ushićen zbog ovog procesa. Imam prijateljicu kojoj je iz prvog puta uspjela i takvi primjeri me ohrabruju – rekla je Ivana.

Izvor:alo.rs