Paparazzo

Ivana Selakov progovorila o tajnim ljubavima na estradi

372views
advertising banner

Večita tema u medijima su estradne ljubavi o kojima se u javnosti gotovo svakodnevno šuška, a Ivana Selakov je progovorila o tajnama pjevača.

-Sigurno da postoje neke tajne i tajnice, samo je pitanje da li neko želi da ta tajna ostane tajna ili da se u određenom trenutku sazna- rekla je Ivana sa osmjehom, a potom dodala:

-Uvijek postoje neka nagađanja u šoubiznisu, ko je sa kim bio i da li je. Tračevi uvijek postoje, ali da li su istina ili ne, to se ne zna, možda ostane vječno da lebdi u vazduhu!

 

Baš kao što mnogi kažu, starija garda estrade je mnogo burnije živjela, te ne čudi što se njihove priče i anegodte o ljubavima među kolegama prepričavaju i nekoliko decenija kasnije.

-Ove starije generacije pjevača, nekako su burnije živjeli, išli su na turneje i ozbiljne koncerte, mnogo su se družili, išli na turneje na kojima su bili čak po nekoliko mjeseci. I sad da li su tu bile neke stvari koje su ostale tajne ili ne, o tome će se i dalje pričati. Svakako mislim da su oni imali mnogo zanimljiviji život nego mi sad- istakla je pjevačica, a potom se osvrnula na sujetu koja vlada među estradnjacima.

-Uvijek postoji među ljudima ta priča ko je nešto bolje uradio, ali je naša branša izložena javnosti, pa se samim tim više o tome i priča, inače svuda toga ima. Iskreno ja nisam sujetna i radujem se kad neko nešto snimi ili uradi odbro jer znam da je to jako teško- dodala je Ivana.

SELAKOV

S obzirom da važi za kraljicu duetskih numera, Ivana je otkrila trik zbog kojeg je tu titulu i preuzela.

-Mnogo dueta je snimljeno, ali nisu svi opstali. Mnoge kolege snime duete, pojave se zajedno samo na snimanju spota i više nikada, ne pjevaju tu pjesmu zajedno i ne promovišu zajedno. Svaki duet koji sam snimila podrazumijevao je mnogo mozganja. Morala je ta osoba da mi prija prije snimanja dueta, da se poklope energije i mislim da je to caka što su moje duetske numere jao slušane i traju- otkrila je pjevačica.

ivana selakov 11 ok11

 

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/Grand.online