Paparazzo

IZBJEGLA SMRT: Automobil Sandre Rešić potpuno smrskan

1.1kviews

Zvezda Granda Sandra Rešić sinoć je imala udes na autoputu prema Nišu kada je na nju naletio automobil koji se kreteo velikom brzinom. Pjevačica je da bi izbjgla udarac svesno okrenula volan i udarila u bankinu nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.

“Djevojka ispred mene je vozila sporo. Vidjela sam da u lijevoj traci nema nikog, a kad sam dala žmigavac da je obiđem polako, u sekundi se stvorio automobil u toj traci. On je najvjerovatnije vozio preko 170-180 km/h, jer je samo tako mogao da me stigne toliko brzo. Vratila sam se u svoju traku ali je djevojka ispred mene u automobilu od straha počela da koči, a da je ne bih udarila skrenula sam u desno i udarila u bankinu. Automobil koji je sve izazvao samo je projurio pored nas i nije ni primjetio šta se desilo”, priča Sandra za Grand.online kojoj je automobil od udarca potpuno smrskan s prednje strane.

“Iako sam bila van sebe pozvala sam policiju, a oni su bili ažurni i stigli su jako brzo. Prije toga dotrčao je jedan čovjek sa druge strane autoputa koji ima firmu kod Vrčina i donio mi vodu. Zaista sam mu zahvalna na pomoći jer sam u tom momentu bila u šoku i pretrnula sam od straha”, rekla je Sandra koja se nakon ljekarske pomoći sad osjeća dobro.

“Sretna sam što sam živa. Povrijedila sam rame jer sam od udarca čvrsto držala ruke na volanu pa se iskrenulo i imam čvorugu na glavi”, priča Sandra koja mora da miruje dok se ne oporavi.

Izvor: Grand online