Nightlife

Jedna od najtraženijih pjevačica u regiji, Jelena Rozga, u petak, 5.7. održat će veliki koncert u Mostaru, na stadionu Kantarevac!

424views

Nakon što je u sklopu turneje „Minut srca mog“ napunila najveće dvorane u regiji, Jelena Rozga kreće u osvajanje Kantarevca, a  svojim je fanovima u Hercegovini obećala senzacionalnu koncertnu večer!

Organizator koncerta Ivan Glibo ističe da za koncert vlada nezapamćen interes i da je rijetko koja zvijezda dva mjeseca prije koncerta već imala rasprodan veći dio ovog mostarskog stadiona. Jelenin je koncert dio programa #KoncertiLjeta agencije Inter Connect iz Mostara na čelu s Ivanom Glibom, koji posljednjih godina u Hercegovinu dovodi jaka glazbena imena.

A popularna Splićanka s pravom je u protekloj i ovoj godini zasjela na tron najtraženijih i najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji, jer njeni koncerti uistinu podsjećaju na koncertne spektakle kakve smo navikli viđati samo od svjetskih zvijezda. A upravo će tako, bez sumnje, biti i u Mostaru, na koncertu na kojem će Jelenina vjerna publika imati priliku čuti njene najveće hitove. Poznata je po vrhunskim i energičnim  scenskim nastupima, a listi njenih hitova kao da nema kraja. Uz sve pjesme koje znamo i volimo, Jelena je proteklog mjeseca objavila i novi singl „Od čega sam ja”. Njezina nova pjesma nastala je u suradnji s Ivanom Huljićem koji je autor stihova i glazbe, a pjesma i popratni video spot već su apsolutni hit među fanovima.

Ulaznice za veliki koncert Jelene Rozge na Kantarevcu u pretprodaji možete kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Malla i na blagajni Kosače i online na platformi Entrio.ba, a zbog velikog interesa za ovaj koncert, u prodaji je ostao još samo ograničen broj ulaznica.

 

 

Foto: priv. arhiva J.Rozga/Inter Connect Mostar