Dnevni horoskop za srijedu 8. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 8. maj

119views

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 8. maj

Dnevni horoskop za srijedu 8. maj

Posao: Sve ide po planu i pojačanim intenzitetom angažovanja tako da za tipične Ovnove nema prepreka na profesionalnom planu ovog dana.

Ljubav: Važne detalje valjalo bi danas dobro da proanalizirate ukoliko želite da neočekivane zaplete na polju ljubavnih relacija nekako razjasnite.

Zdravlje: Odlično.

 

Bik

Posao: Biće neophodno Bikovima prilagođavanje i korekcija dosadašnjih radnih navika usled nametanja nekih novih poslovnih parametara od strane viših instanci.

Ljubav: Mimo svih vaših realnih očekivanja, danas nisu isključena prijatna iznenađenja na polju ljubavnih relacija u vidu aktiviranja osobe iz vaše ljubavne prošlosti, stare simpatije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Vjerovatno ćete morati da potražite pomoć nekog od provjerenih saradnika, i tu ne oklijevajte kako bi uštedjeli na vremenu.

Ljubav: Ukoliko ste raščistili najveće dileme u sferi ljubavi, punim plućima i otvorenog srca okrenite se budućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Veliki obim poslovnih obaveza danas će objektivno dosta umoriti Rakove. Ali, nema razloga za brigu, uz pomoć sa strane stižete sve na vrijeme da završite.

Ljubav: Velika je vjerovatnoća da tokom ovog dana na vašem ljubavnom putu upoznate vrlo zanimljivu osobu, sa kojom možete otpočeti finu i interesantnu komunikaciju.

Zdravlje: Odlično.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …