Paparazzo

JK – A ne smeta vam kad vam Tea Tairović pjeva albansku pjesmu na dočeku srpske NG u centru Beograda

435views
advertising banner

Jelena Karleuša ne odlučuje da “zaćuti” na temu nastupa njene koleginice Tee Tairović za doček srpske Nove godine u Beogradu.

Popularna pjevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te istakla kako je Tairovićeva izvodila i plesala uz albansku pjesmu u centru srpske prestonice.

– Koliko je Beograd veliki grad govori i činjenica da se ispred Narodnog pozorišta, u srcu Beograda, za doček srpske Nove godine, orila albanska pjesma “Hajde luj qyqek” uz tradicionalni trbušni ples folklornog ansambla – istakla je JK uz snimak Tee koja vrcka na svom nastupu na Trgu republike, ali tu nije stala.

 

stori

Foto: Instagram/karleusastar

– Moramo da budemo fer i stvari nazovemo pravim imenom. Naši srpski mediji su osudili vrsnu pjevačicu Selmu Bajrami zato što je (kao žena sa albanskim porijeklom) pjevala albansku pjesmu i pokazivala albanski pozdrav negdje u inostranstvu. Kada je pjevačica Tea Tairović prije neki dan pjevala albansku pjesmu uz trbušni ples u srcu Beograda na dočeku srpske Nove godine, ispred Narodnog pozorišta osude nije bilo, a i zašto bi. Muzika spaja i ne poznaje granice. Beograd je metropola i otvoren je za sve ljude, ali zašto se jedna osuđuje, a druga ne. Ne smijemo biti licemjerni – napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram.

 

stori

Foto: Instagram/karleusastar

sd.rs