Paparazzo

Mira Škorić poručila Maji B.: Mala nevaspitana nedopr*ana glupačo …

426views
advertising banner

Maja Berović i Ceca Ražnatović su nedavno predstavile javnosti obradu pjesme “Ne računaj na mene”, koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić prije mnogo godina.

Oko toga se podigla velika prašina, Maja je istakla da ne zna zašto se Mira ljuti i da smatra da je trebalo da pošalje “šampanjac i bombonjeru”, jer bi ona to uradila da je neko uradio cover njene pjesme.

Mira Škorić/ foto – Instagram

 

Mira se sada prvi put oglasila, a za mlađu koleginicu nije imala riječi hvale. Iako je nije imenom pomenula, svi su shvatili da je baš o njoj riječ.

– Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*ana glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela – napisala je Mira na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

– Presrećna sam kada mladi, dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma “Ne računaj na mene” živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.

Instagram printscreen/miraskoricObjava Mire Škorić o Maji Berović

Maja je, podsjetimo, nedavno izjavila da nije očekivala Mirinu reakciju, te da ona ne voli da se bavi medijskim ratovima. Da li će sada nešto odgovoriti koleginici, ostaje da se vidi.