Paparazzo

JK odgovorila na teška pitanja!

969views

Poznata pjevačica i modna ikona Jelena Karleuša odgovorila je na nekoliko kontroverznih pitanja.

Homoseksualci i djeca

Gej brakove definitivno podržavam. Kada je riječ o mogućnosti da gej ljudi usvajaju dJecu, smatram da prvo treba da se donesu neki zakoni upravo za to, a onda da se preciziraju neke stvari. Kada se to sve desi, zašto da ne?!

Lake droge

Kada je riječ o marihuani, uzimam u obzir to što veći dio planete ide ka tome da je legalizuje, u mnogim zemljama je, zapravo, već legalizovana. Pogotovo što marihuana ima ljekovita svojstva i dokazano je da liječi od kancera.

Život poslije smrti

Ateista sam. Ne vjerujem u Boga. Verujem u dobro. Ne djelim ljude po tome u koga vjeruju. Za mene je važno ko je čovjek, a ko nije. Biti čovjek je jedina vjera koja za mene postoji. Vjerujem u ono časno, ponosno, lavovsko, ne u vjerske praznike.

Abortus

Abortus je definitivno žensko pravo na izbor.

Eutanazija

Za eutanaziju sam kada je riječ o ljudima koji su smrtno bolesni. Kada imaju izbor da odluče u terminalnim fazama, u tim teškim bolestima, uvijek sam za to da imaju i tu opciju da sebi ili sebi bliskoj osobi olakšaju.

Psihijatri

Kod nas je sve što je normalno – sramota. Sve što je povezano sa zdravim razumom je nenormalno, prenosi expresstabloid.ba.

Razvod

Mi smo zemlja paradoksa. Kod nas nije sramota biti kriminalac, ali sramota je biti samohrana majka. Razvesti se, udati se, imati tu opciju, to je sramota, ali gore stvari nisu. Generalno, sve što žene rade, a da je onako slobodoumno, sramota je u Srbiji.

Smrtna kazna

Moje mišljenje je da je to definitivno neophodno. Za neke zločine nema druge kazne. Definitivno sam za to da se uvede smrtna kazna.

Izvor: hayat.ba