Lifestyle

Kako da budete šik I po kiši: Ovih 6 komada za kišu su i lepota i spas

263views
Uz pravi asesoar, koji vam je uvek pri ruci ili u tašni, prošetajte ove jeseni kao diva i po kiši, jer ćete sigurno ostati suvi, a bićete skroz šik.

Kabanica

Kabanica za kišu može da bude najlepši komad u vašoj jesenjoj garderobi. Zaboravite asocijacije na dečje ili pecaroške i isprobajte neku u otmenim zagasitim tonovima.

rain-gf624a5a48_1920.jpgKišobran

Veliki su lepši, ali srednje na sklapanje možete da nosite u torbi svaki dan i zaboravite na mogućnost da neočekivano pokisnete. A da malo razbijete monotoniju kišnog dana, birajte neki u vedrim bojama.

Gumene čizme

Em su moderni, em će vam noge biti suve! Moderne verzije gumenih čizama sve su prijatnije za nošenje. Ipak, pamučne čarapice su obavezne.

 

rain-gfac8dca7a_1920.jpgTašna

Ako vam je žao da vašu finu kožnu tašnu nosite po kiši, jedna od tehno materijala, koji je nepromočiv, pravi je izbor. Uz to, u trendu su i uglavnom pristupačnih cena.

Silikonske navlake za obuću

Između suvih i mokrih nogu niko ne želi da bira. Pa ako ne želite da nosite gumenu ili vodootpornu obuću ili samo želite da uvek u tašni imate zaštitu za omiljene cipele od iznenadne kiše, silikonske i plastične navlake za obuću su idealno rešenje.

Kačket

Taman ste napravili frizuru, kad su oblaci počeli da se navlače. Čak iako ne pokisnete, velika je šansa da vam se od vlage pokvari frizura. Razmislite o nekom detalju za kosu ili glavu koji štiti od kiše, a ujedno možete da ga ostavite kad uđete unutra ako vam se frizura pokvarila.

rain-g10273d896_1920.jpg

Foto: Pixabay