Lifestyle

Kako da znaš da je ON onaj PRAVI? Ova 3 znaka sve govore

334views
Većina devojaka pri stupanju u novu ljubavnu vezu mašta da će biti poslednja – ona za ceo život. Međutim, vremenom je postalo sve teže naći osobu sa kojom ćete izgraditi zdrav odnos i onaj za ceo život. 

couple-gaf5f32534_1280.jpg

Ispostavilo se da su očekivanja sa obe strane prevelika, te da je teško naći osobu koja poseduje osobine i kvalitete koji se podudaraju sa vašim potrebama i definicijom istinske ljubavi i zdravog odnosa.  Ali to ne znači da je teško naći dobrog muškarca.

Evo nekoliko znakova da je baš on onaj pravi:

Ima iskustva

Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu već su prošli kroz nekoliko različitih faza svog života. Ono što je najvažnije, njihova faza „zabave i avanture“ je prošla. Nakon toga dolazi predanost.

couple-gb6ab98d4c_1920.jpg

Iskren je

Muškarci ne čine uvek pravu stvar ili čak ne znaju šta je prava stvar. Ali sve dok je iskren u vezi zaslužuje vas. Ako nešto krije, to može uništiti poverenje i imati negativan uticaj na njegov život i ljude oko njega, a samim tim i na vas.

Ne boji se predanosti

Kad većina žena čuje predanost, razmišlja o predanoj i monogamnoj vezi. Ali, to je samo vrh ledenog brega. Treba biti predan rastu, učenju i životu u svojoj svrsi. Ako nismo predani životu nikako ne možemo biti predani u vezi, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay