Showbiz

Kakva je to “Kamata” koju najavljuju Ivana Selakov i Amar Gile

269views
advertising banner

Ličilo nam je na sreću

Al’ se nije dalo,

Ličilo na zauvijek,

Ali to za malo …

Riječi koje koje intrigiraju i najavljuju hit ove godine, a koji potpisuju Ivana Selakov i Amar Jašarspahić Gile, u svom novom, zajedničkom duetu.

Inače i za Ivanu i za Gileta kažu da su majstori za duetske pjesme i da mnogobrojne kompozicije, su doživjele popularnost upravo zato što su jedno od njih dvoje učestvovalo u njenoj realizaciji.

Onda možete zamisliti kako su nas sve prijatno iznenadili prije gotovo četiri godine kada su njih dvoje snimili svoj prvi zajednički duet, pjesmu“Boli, boli“. Pjesmu koja je te 2020. bila sigurno jedan od najvećih hitova. Zanimljivo je i to da je pjesmu „Boli, boli“ napisao Husa Beat Street, momak koji ovih dana oduševljava u ulozi Džeja.

 

Zbog svega toga zainteresovala nas je najava novog dueta u kome glasove ponovo ukrštaju Ivana i Gile. Pjesma pod nazivom „Kamata“ očekuje se uskoro uz bogat i luksuzan video spot. Ne sumnjamo da je to još jedan hit koji potpisuju ovo dvoje fenomenalnih vokalnih solista, a dok se on ne pojavi imamo ovu malu crticu iz pjesme da pjevušimo …

 

paparazzo.ba