Lifestyle

Koje poznate ličnosti se KAJU što su išle kod plastičara

Pojedine zvezde su se podvrgle pojedinim estetskim korekcijama, a onda su zažalile zbog istih. Svoje nezadovoljstvo su podelile javno, putem intervjua ili objava na svojim društvenim mrežama. Kloi Kardašijan, Viktorija Bekam i Bela Hadid su samo neke od njih, prenosi Zadovoljna. rs.

Britni Spirs

44444.png

Pevačica je početkom godine putem Instagram objave podelila sa pratiocima da razmišlja o botoksu, ali da se nećka.„Poslednji kad sam to radila, obrve su mi bile podignute kao onoj smešnoj devojci u filmu Just Go With It. Zvuči smešno, ali zapravo nije“, napisala je.

Kloi Kardašijan

55555.png

Američka rijaliti zvezda je priznala da je preterala s filerima.

„To prosto nije bilo za mene. Izgledala sam previše čudno i još uvek mislim da su posledice vidljive. Išla sam čak tri puta da mi ih uklone“, rekla je.

Viktorija Bekam

77777.png

Modna dizajnerka je u pismu koje je posvetila mlađoj sebi, a koje je izašlo u „Vogue“ magazinu 2017. godine, napisala: „Ne petljaj sa sa svojim grudima. Sve te godine sam to poricala, glupost. Znak nesigurnosti. Samo slavi ono što imaš“.

Bela Hadid

88888.png

Američka manekenka je priznala u nedavnom intervjuu kako je operisala nos kada je imala 14 godina, te da sada žali zbog toga.

„Volela bih da sam zadržala nos svojih predaka“, rekla je Bela za „Vogue“.

 

Foto: pixabay