Paparazzo

Koliki je Karleušin honorar?

Već nekoliko mjeseci u javnosti se nagađa da li su članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ plaćeni za učešće u tom programu ili ne.

869views

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

– Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa „Grandom“ i sa Sašom, zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes – rekla je Jelena.

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi suprotno.

– Karleuša ne sjedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi – rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

– Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svjetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Pjeva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcjenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju – zaključio je Popović.