Showbiz

Lepa Brena započinje svjetsku turneju povodom 35 godina karijere

1.2kviews

“NetTV Plus” najavljuje Brenin veliki koncert 11. novembra u tržnom centru “Lugner City” u Beču, kojim počinje velika turneja najveće zvijezde Balkana.

Breninu turneju prati jedna od najvećih TV platformi “NetTV Plus” koja je i pokrovitelj velike svjetske turneje koja nosi naziv “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?”’, koju Brena započinje koncertom 11. novembra i kreće u pohod na cijeli svijet.

– Želim da se zahvalim “NetTV Plusu” što ćemo zajedno biti na turneji i što su omogućili da veliki broj mojih vijernih slušalaca i poštovalaca u Austriji može da pronađe karte u njihovim poslovnicama. Velike stvari mogu samo najveći da urade! Ovo je ujedno i proslava 35 godina moje karijere koju želim da podijelim sa svim svojim fanovima. Sigurna sam da ćemo dobro da se zabavimo i da će biti za pamćenje – izjavila je Lepa Brena.

Kako smo saznali karte u pretprodaji su planule, zato požurite do „NetTV Plus“ prodavnica u Beču, Salcburgu i Lincu i obezbijedite sebi mjesto. Sve informacije pronaći ćete na: https://nettvplus.com/lepabrena

Izvor: svet.rs