Paparazzo

Ljuba otkrio šokantne detalje sa romskih svadbi

391views

Folk pjevač Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima, a nedavno je otkrio da se na jednoj svadbi dogodio incident na kom je bila povrijeđena njegova koleginica Verica Šerifović.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to prije 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvijezda tu. Jednom se desilo, mi pjevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sjevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sjedi i razbija pivske flaše – ispričao je pjevač, prenosi 24sedam.

ljuba alicic 9

Pjevač otkrio šok detalje romskih svadbi

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

– Rekli su nam – odmah bježite u hotel, nema više svirke. Poslije tri sata dolazi gazda i kaže: „Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo- ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pjevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u eure, cijela svadba je bila oko tri miliona eura- kaže Aličić koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja rijetko pjevam svadbe po Srbiji. Rijetkost je da bude bogata u Srbiji– ispričao je Aličić.

(Blic)