Rijaliti zvijezda i njen dečko bili su na koncertu Danijela Cezara, uživali su u dobroj muzici, ali su našli vremena i za razmenu nježnosti.

On je pomalo bio zbunjen

Ljubljenje u javnosti je kako slika kaže, više prijalo Kortni koja svom partneru ne može da odoli. Za njihovu romansu saznalo se prije nekoliko mjeseci. Prijateljski susreti i pojavljivanja u javnosti postepeno su prerastala u sve otvorenije pokazivanje emocija.

Kortni ne može da skine osmeh sa lica

Sumnje da su njih dvoje samo prijatelji pale su u vodu ovog ljeta kada su se pojavile njihove “vrele” slike iz Sen Tropea.

A kada se u životu Korni Kardašijan pojavio novi muškarac, to se nikako nije dopalo njenom bivšem partneru Skotu Disiku sa kojim ona ima troje djece, Penelepe, Mejsona i Rejna. Disik je vjerovatno pretpostavljao da će mu se Kortni posle svake njegove preljube, a bilo ih je mnogo, vratiti.

Umeo je Skot (35) i da prijeti manekenu, ali se situacija u međuvremenu dosta smirila. Disik seuopšte nije primirio. U vezi je trenutno sa 16 godina mlađom Sofijom Riči, kćerkom muzičara Lajonela Ričija.

I ma koliko da sva ova ljubavna uzbuđenja izgledala realno, možda su sve ove veze samo još jedan trik za još veće privlačenje medijske pažnje.

Izvor: blic.rs