Lifestyle

Maja Marijana ne želi da joj se kćerke bave muzikom

426views
advertising banner

Poznato je da pjevačica Maja Marijana ima dvije predivne kćerke i da vodi porodičan život, a sada je otkrila zbog čega ne bi voljela da one idu njenim stopama i grade muzičku karijeru.

Istakla je da ne želi da se one bave pjevanjem isključivo zbog toga što se za pjevačice često čuju i manje lijepe riječi, ali da ona smatra da je sve suprotno i da je to velika greška.

Ne, taman posla da idu mojim stopama, ni slučajno. To smo raspravile kad su bile male, zato što ne želim da se bave poslom kojim se ja bavim, zato što smatram da biti pjevačica na našim prostorima uopšte nije dobro zato što se za pjevačice uvijek povezuju, neke i ne baš lijepe riječi. Stvarno ne bih voljela da moja djeca prolaze kroz to, ali smatram da su pjevačice jedne od najboljih žena. Najhrabrijih, najborbenijih, osim toga što pjevaju, putuju, rade stvarno kao rudari, one su izuzetne majke i domaćice. Milion poslova obavljaju i onda me stvarno to sve pogađa jako. Ne bih voljela da se moje kćerke bave uopšte ni sa čim što ima veze sa estradom, ima mnogo drugih mirnijih poslova – rekla je Maja Marijana za Grand.

 

Maja je govorila o svojim poslovnim planovima za ovu godinu, ističući da će se fokusirati da snimi spotove za neke starije pjesme koji su apsolutni hitovi.

Ja sam razmišljala da li da snimam nešto novo, ako nešto iskoči što da ne. Na nastupima mi stalno traže stare pjesme, neke koje nisam ranije toliko izvodila. Naprimjer „Škorpija“ se dosta traži, tako da ću za nju da snimim spot. „Vezanih očiju“, recimo, „Zadnji voz“, „Luckasto moje“ – ispričala je, pa dodala:

Sve te pjesme sam objavila za „Grand produkciju“ i za sve njih ću uraditi spotove. Neće biti to luksuz spotovi, čisto onako jedan simpatičan spot da televizije mogu da emituju. Tako da biće tu dosta posla i obaveza. Ako iskoči neka dobra pjesma, što da ne. Mada sada se slušaju neke druge stvari. Snimaju se drugi pravci, a slušaju se stare pjesme.

1b3d29c82df82e3e8f554e92efb48ba47aa43c26Maja Marijana ne želi da joj se kćerke bave muzikom

Pjevačica je sa osmjehom na licu podijelila uspomene sa početka svoje karijere, trvdeći da je najsretnija zbog toga što radi posao koji istinski voli.

-Sjećam se naravno, kao da je juče bilo .Čitav život nama prođe kao da je sve to juče bilo, kao da je juče taj moj kompozitor došao da me čuje, pa da mi odabere pjesme. Sve je tako krenulo vrtoglavo i brzo, još se nisam snašla, a već sam držala koncerte po halama, i išla na takmičenja, na festivale, manifestacije. Mnogo toga sam imala turneja silnih, i eto tako okreneš se i to prođe za čas. Najljepše na svijetu je nešto što čovjek može sebi da priušti, a to je da radi posao koji voli, a onda nema potrerbu da bude pun bijesa. Zato što mu je sve bajno i sjajno, zato što volim moj posao, publiku koja dolazi, prijatelje, kolege, kćerke volim najvuše na svijetu i sve je divno – zaključila je pjevačica za Grand.

 

Foto: Z.K. Munja,
Autor: K.Marković/Grand.online