Paparazzo

Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

400views
advertising banner

Javnost je i dalje u šoku nakon vijesti da se pjevač Haris Džinović razvodi od supruge Meline, nakon dvije decenije idiličnog braka.

Oni nikada u medijima nisu iznosili detalje iz privatnog života, ali je pjevač jednom prilikom ispičao kako je Melina reagovala kada je prvi put došla u Pariz kod njega.

IMG 4941Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

Kako je tamo sam živio, njegova tadašnja djevojka ostala je u šoku kada je vidjela kako je složen njegov gardarber, pa je mislila da u tom stanu ne živi sam.

-Prvo, Melina ne pegla ni sebi, ja peglam košulje sam i sve, još od malih nogu, čak i šijem. Kad je Melina došla u Pariz, otvorila je plakar i vidjela kako je sve složeno i pitala je s kim živim… Ja sam rekao da živom sam, a ona je rekla da lažemnije mogla da vjeruje – rekao je Haris nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

FOTO MUNJA 17042014 9 1Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

Haris je zatim ispričao da je od djetinjstva naučen da sve radi sam, pa čak i da nakon pripreme jela opere sudove, što neki muškarci na njegovom mjestu nikada ne bi uradili.

-U našem narodu postoji jedan izraz, ali ga ja neću upotrebiti, mogu da kažem da sam perfekcionista. Imam dosta slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, a to je posao dva, tri sata uveče i onda sam slobodan. Ko mene je suđe oprano kada kuham, nema tanjira koji nije opran i kada se završi priremanje jela, sve je oprano – kazao je on u pomenutoj emisiji.

 

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/I.Vuković,
Autor: A. Milinković/ Grand.online