Lifestyle

MELINA HASKIĆ: Bitno je šta čovjek nosi u sebi

1.8kviews

Prijedorčanka Melina Haskić (25) kao djevojčica se preslila u Austriju, gdje je i odrasla. Modelingom se počela baviti sa 16 godina, a do sada je radila širom svijeta uključujući Istanbul, Pariz, Milano, Mumbai i druge svjetske gradove.

Lijepa Melina trenutno živi u talijanskoj prijestolnici mode, u Milanu. Također, nastoji što više vremena provesti u Beču, budući da joj je tamo porodica i svi dragi ljudi. Nažalost, jako rijetko stigne u Bosnu i Hercegovinu, ali planira uskoro posjetiti svoju rodnu zemlju.

Kada je riječ o druženjima i hobijima, ona kaže da je zbog posla jako teško izvdojiti slobodno vrijeme, kako za privatni život, tako i za prijatelje i hobije. Ipak, prijatelje bira jako pažljivo, a ljudi koji su joj bliski, bili su još i prije bavljenja modelingom. Za njih kaže da su to osobe koje su s njom zbog onoga kakva jeste, a ne zbog onoga ko je danas.

Na pitanje kakve muškarce voli, ova uspješna Bosanka kaže da joj nikada nije bilo bitno kako neko izgleda, već šta nosi u sebi.

Melina liniju održava pravilnom ishranom, dovoljnom količinom vode, te trenirajući pilates, jogu i trčanje, a ima i privatnog trenera koji joj pomaže ostati u formi.

Govoreći o najljepšim poznatim ženama, istakla je dvije Talijanke, Sofiju Loren i Moniku Beluči, dok za najzgodnijeg muškarca smatra Džejms Dina nazivajući ga simbolom buntovne mladosti iz pedesetih godina.