Paparazzo

Melina više nije Džinović

181views

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga modna kreatorka Melina Džinović riješili su da stave tačku na njihov odnos nakon više od dvije decenije braka.

Melina i Haris bili su u braku 22 godine, a zajedno su dobili dvoje djece – kćerku Đinu i sina Kana.

Nakon razvoda popularnog para djeca su ostala da žive sa Harisom u vili na Senjaku, dok je modna kreatorka, još prije godinu dana, kako je pjevač ispričao za medije, napustila njihov dom.

Melina Džinović je odlučila da promjeni prezime nakon razvoda od Harisa, piše „Blic“. Naime, ona nije željela da zadrži muževo prezime već je odlučila da vrati svoje djevojačko – Galić. Čeka se samo formalno da promijeni dokumenta i dobije papir da su zvanično razvedeni.

Podsjetimo, Melina i Haris započeli su vezu 2002. godine dok je ona bila na studijama, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

Nakon što se u javnosti pokrenula tema njihovog razvoda, Džinović je odlučio da prekine šutnju, a kako tvrdi, modna kreatorka je njega napustila, a razlog za razvod je Melinino navodno nevjerstvo.

„Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom“, rekao je Haris Džinović za Showbuzz.