Lifestyle

Ksenija Knežević smršala 10 kilograma – Evo zašto

195views

Ksenija Knežević od samog pojavljivanja na javnoj sceni ponijela je titulu jedne od najljepših pjevačica, međutim uprkos ljepoti, nikada nije krila da vodi borbu sa kilogramima.

Iako prizanje da je gurman, svojevremeno je na višak kilograma uticao i zdravstevni problem, sa kojim se uspješno izborila i sada izgleda bolje nego ikad.

Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu – ispričala je Ksenija kroz smijeh i dodala:

Dosadno je, ali bude ti lijepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osjećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu – zaključila je Ksenija za Grand.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 12 ok

Podsjećamo, Kneževićeva je jednom prilikom govorila o zdravstvenom problemu sa kojim se uspješno izborila.

– Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlijezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje tijelo to uradi umjesto tebe– rekla je za domaće medije.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/ Grand.online