Paparazzo

Milan Popović o Severini i sinu: Desile su se stvari koje jedna majka nije smela sebi da dozvoli

860views

Milan Popović pristao je da za Kurir prokomentariše presudu kojom je starateljstva nad maloljetnim sinom pripalo njemu,a koja je uzburkala i podijelila javnost.

Otac Severininog dijeteta ističe da će mali Aleksandar moći da viđa majku kad god poželi, bez obzira na presudu.

– Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namera mi je da tako i nastavim da se ponašam. Naravno da ću prvo da predložim Severini da dijete bude s njom ukoliko sam ja sprečen i da ću maksimalno da je uključim u sva bitna pitanja koja se tiču dijeteta, ukoliko ona to bude htjela.

Da li ste očekivali ovakvu presudu?

– Ova presuda je trebalo da bude doneta odavno. Postupak se odužio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima advokata. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dete.

Mislite li da Severina nije dobra majka?

– Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, ali činjenica je da su se u poslednje vreme desile stvari koje jedna majka nije smela sebi da dozvoli. Ovde se ne radi o oduzimanju deteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava da predstavi u medijima. Dijete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame.

Kako ste objasnili sinu da će živjeti kod vas?

– Ne mogu da pričam o detaljima koji se tiču deteta.

Kakva su vaša prava, a kakva Severinina?

– Naša prava su uvek bila i biće jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro da shvati i da ćemo moći napokon da pružimo prekrasno mirno detinjstvo našem sinu.

Da li vas je Seve zvala nakon što vam je predala sina?

– Nije. Ona ne razgovara sa mnom nekoliko godina.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)