Lifestyle

Milica Todorović uradila čak tri nove tetovaže – Pogledajte gdje

412views
advertising banner

Milica Todorović odlučila je da svoje tijelo ukrasi sa nekoliko novih tetovaža koje je javno pokazala na svom Instagramu.

Pjevačica je prije sedam godina uradila prvu tetovažu na zglobu ruke, a sada je odlučila da je vrijeme da ponovo posjeti jedan tatu studio i majstora kome u potpunosti vjeruje da će ispuniti njene želje.

Screenshot 20240118 152146

Milica Todorović tetovaže

Milica je željela da osvježi staru tetovažu, a zatim i uradi čak tri nove. Na domalom prstu iste ruke uradila zvjezdicu, zatim popularnog lika iz animiranog filma Ponyo na nozi, kao i sunce i talas mora na jednom boku.

Screenshot 20240118 152105

Pjevačica nije krila koliko je sretna zbog ovog trenutka o kome je dugo razmišljala, a pratioci su se oduševili koliko su slatke nove sličice na njenom tijelu koje je uradila sa stilom.

Screenshot 20240118 152118

Podsjećamo, za razliku od većine njenih koleginica Milica nije korigovala grudi o čemu je javno govorila.

– Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi sjeku grudi na mjestu gde se nalaze žlijezde i gdje treba dijete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to – priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

– Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.