Paparazzo

Mina Kostić prijavila bivšeg za maltretiranje

313views
advertising banner

Pjevačica Mina Kostić 17. januara prijavila je policiji bivšeg dečka, fitnes trenera Nikolu Srećkovića zbog navodnog psihičkog nasilja. Ona je za medije istakla da je trpela psihičko, ali ne i fizičko nasilje, kao i da joj je Nikola često priređivao ljubomorne scene.

Sada se oglasio Minin bivši dečko Nikola, koji je iznio svoju stranu priče, a kako je istakao on je taj koji je u tom odnosu bio ugnjetavan i trpeo pjevačicinu posesivnost zbog čega nije mogao normalno da funkcioniše.

MINA KOSTIC PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 11

Ovako po pitanju dotične imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gdje sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gdje mi se nije išlo, ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom, jednostavno sam išao jer se ona osjećala ljepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski, kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, a kada je njoj išlo u prilog da ne budem prisutan izmišljala je razloge zbog kojih smo se „koškali“ – rekao je Nikola za Pink.rs i dodao:

 

Prvo oglašavanje bivšeg dečka Mine Kostić

IMG 4552

-Telefon joj jesam provjerio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu, kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to??? Takođe kad god su je zvali njeni „prijatelji“ u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta… Hvala službama što rade svoj posao volio bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio… S vjerom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji… Želim joj svu sreću – poručio je Minin bivši dečko za Pink.rs.

mina kostic 63 ok foto munja

Inače, Mina Kostić pojavila se danas je prvi put govorila o tome nakon što je 17. januara prijavila 19 godina mlađeg dečka Nikolu za navodno maltretiranje.

Ona je došla sa kolegom Goranom Vukošićem i imala je osmjeh na licu. Sve dok nije progovorila o nasilju koje je preživjela.

Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpjela sam i ćutala. Htjela sam da nađem najbolji način da to riješim, ali mi nije uspjelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju jako ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila. Ja sam njega voljela, bila sam iskrena prema njemu, dobra, onako kako stvarno treba. Međutim, kad neko ne može da razumije tvoj posao, da pljuje sve tvoje kolege kako smo mi loši ljudi, da smo ovo i ono, da je moj posao ovakav i onakav, mnogo štošta, ne bih da pljujem, niti da mu dajem na važnosti. Ja mu zaista želim svu sreću, a vama hvala na razumijevanju. I samo da kežm da je mnogo gore psihičko nasilje nego fizičko. Stop nasilju! Djevojke, budite pametne, prijavite svaki vid nasilja, i muškarci, naravno. Hvala vam na svem rekla je Mina tom prilikom.

 

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković/Grand.online