Paparazzo

Oglasio se Đorđe David na mrežama prvi put nakon saobraćajke

357views
advertising banner

Roker i član žirija „Zvezda Granda“ Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je prošlog vikenda doživio saobraćajnu nesreću u Sjevernoj Makedoniji u kojoj je naletio na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Sada se roker oglasio prvi put od tragedije na društvenim mrežama i podijelio poruku koju mu je uputila pobjednica „Zvezda Granda“ Slavica Anglova, kojoj je muzičar bio mentor.

-Svu ljubav i podršku šaljem svom mentoru, čovjeku koji je nebrojeno puta pokazao svoju humanost i ljudsku veličinu. Zaista mi je žao što prolazi kroz tako mračno vrijeme, ali njegovo srce i duša su toliko pošteni. Želim da izjavim saučešće porodici poginule u ovom tragičnom događaju. Neka im Bog da snage da prebrode ove teške dane – piše u objavi, a Đorđe joj se zahvalio:

-Hvala, sine moj.

Snapinsta.app 420641045 880767033828082 8208143013791452480 n 1024Printscreen Instagram djordje_david

Podsjetimo, roker ne može da napusti državu i privremeno su mu oduzeta dokumenta.

-Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mjere opreza – privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu – obavještava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenijeli su makedonski mediji.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić/Grand.online