Paparazzo

MIRNO SPAVAJ, ANĐELE: Svi detalji strašne tragedije Žike i Ane Todorović!

Dejan, trogodišnji sin poznatog glumca Srđana Todorovića preminuo je iznenada u srijedu popodne

1.4kviews

Stigli su rezultati obdukcije sina Srđana Todorovića

– Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao…. ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk – rekla je Ana Todorović.

Postoje dva entiteta: sindrom iznenadne smrti dojenčeta i sindrom iznenadne smrti starijeg djeteta. Sindrom iznenadne smrti starijeg djeteta se javlja kod dece starije od godinu dana, najčešće u snu. Po učestalosti je manje zastupljen nego kod dojenčadi.

Slučaj malog Dejana nije jedini i sindrom iznenadne smrti je rastući problem u cijelom svijetu.

Sindromom iznenadne smrti (SIDS) smatra se stanje kada dijete u krevetiću ostane bez života, a ne postoji nijedno objašnjenje zbog čega se to dogodilo, piše sajt Live Science. Prema podacima američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, to je vodeći uzrok smrti beba, a u Americi je, samo u toku 2010. godine, tako život izgubilo više dvije hiljade dece.

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine. Žika i Ana su u braku već 10 godina, a ta ljubav počela je na Adi Bojani. Ubrzo su se vjenčali, a pre tri godine dobili su sina kome su dali ime Dejan.

Todorović, koji ne voli da priča o svom privatnom životu, napravio je izuzetak u novembru 2016, i tada je jedini put za medije pričao svom sinu, za kojeg je rekao da mu je u potpunosti promijenio život.

Žika se sa sinom i suprugom poslednji put u javnosti pojavio na proslavi krsne slave Aranđelovdan kod porodice Đoković.