Lifestyle

Ovo je pet najpopularnijih slika na Instagramu u 2017. godini!

840views

Tri su zvijezde koje skupljaju najviše “lajkova” na Instagramu

Bliži se kraj godine, pa je vrijeme i da se osvrnemo na sve što se dogodilo u prošlim mjesecima, pa tako i trenutno jedne od najpopularnijih društvenih mreža Instagrama. Kada govorimo i slici koja je dobila najviše “lajkova” u 2017. godini, ne čudi da se radi o uratku jedne od najvećih svjetskih zvijezda – Beyonce. Kada je objavila da čeka blizance fotografijom na Instagramu o tome su danima i sedmicama pisali svi medijski outleti, a Kraljica B. s javnošću je podijelila cijeli set fotografija kojima slavi svoju drugu trudnoću.
Druga najpopularnija fotografija opet ima veze s rođenjem riječ je o fotografiji Cristiana Ronalda koji je sa svijetom podijelio dolazak svog četvrtog djeteta.
Bronzu odnosi Selena Gomez, čija je fotografija prije transplantacije bubrega sakupila impresivnih 10.31 miliona lajkova. Selena ima najviše pratitelja na Instagramu pa nije čudno da se u top 10 najpopularnijih slika nalazi još čak 5 fotografija.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

4. Beyonce predstavila blizance
5. Ronaldo sa svojim blizancima

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Izvor. zena.rtl.hr