Showbiz

Najbolji frajer Holivuda ima 13 godina stariju suprugu i BRAK IZ SNOVA: Ovo je TAJNA ljubavi koja traje 21 godinu!

902views
Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Furnes u braku su 21 godinu, a njihova ljubav je jača nego ikada! U intervjuu za magazin People, Hju je otkrio tajnu uspjeha njihove veze.

Upoznali su se na snimanju australijske drame “Correlli” 1995. godine i uprkos razlici od 13 godina, odmah su se zaljubili jedno u drugo. Danas, Hju Džekmen (49) i Debora Li Furnes (61) imaju dvoje djece, njihov brak je imao uspone i padove, ali i dalje su jedno drugom najveća podrška.

Last night, on the way to the @greatestshowman world premiere, with my love. #DEB

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hju je u intervjuu istakao da je tajna njihove dugovečne zajednice to što su se našli prije nego što je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

– Jedna od dobrih stvari u mojoj karijeri je ta što je počela kasno, a Debora i ja smo već bili zajedno, ludo zaljubljeni. Zajedno smo preživljavali uspone i padove, ali prioritet nam je uvijek bila porodica, bez obzira na sve – rekao je Džekmen.

Danas Hju često podsjeća sebe da ne bi bio ni približno uspješan bez Deborine podrške.

– Čak i na dodjeli Oskara, uvijek kad izađem na binu, stavim ruku na srce i uvek tražim njen pogled u publici. Odmah nakon svečanosti, kad odem u garderobu, ne želim da vidim nikoga dok ona ne dođe. Jer ona je osnova mog života, moj kamen oslonac i moj život – kaže Hju.

Izvor:zena.blic.rs