Lifestyle

Probala je OVAJ prirodni serum od 10 KM i tvrdi da su joj trepavice i obrve porasle za 7 dana!

1.2kviews
Domaći recepti za lepotu dostupni su širom Interneta, ali je rijetko koji je zapravo tačan. No, jedan od isprobanih koji zaista daje rezultate jeste onaj sa ricinusovim uljem za rast trepavica i obrva. Ako ste ovo već isprobale, a ipak vam nije pošlo za rukom da bilo šta poboljšate, moguće je da ste napravila greške u koracima.

Naime, moć ricinusovog ulja nije tajna, ovo su znale još i naše bake, i poznato je da dobro utiče na kvalitet kose, trepavice i obrva, kao i na njihov ubrzan rast. Ipak, uglavnom je potrebna istrajnost kada koristite ovo prirodno ulje, a za brze rezultate neophodno je da ga obogatite sa još dva prirodna sastojka.

Upravo zato je svijet oduševio recept koji je potekao je sa jednog mejkap vloga, a dama koja stoji iza njega tvrdi da ova “magična” smjesa daje prve rezultate već nakon sedam dana.

Osnova seruma za brži rast trepavica svakako jeste pomenuto ricinusovo ulje, ali u njega morate da dodate i potrebno i malo kokosovog ulja, kao i ampule vitamina E, koje mogu da se kupe u gotovo svakoj apoteci.

Potrebno je da sva tri ulja pomješate u jednakim razmerama i ulijete ih u teglicu ili odgovarajuću posudicu. Serum se koristi tako što se u maloj količini svake večeri stavlja na trepavice i/ili obrve. Podrazumijeva se da je prije toga lice očišćeno od tragova šminke.

Da li ste vi isprobale ovaj ili neki sličan recept?

Izvor:zena.blic.rs