Paparazzo

Nakon razvoda Ana ostala bez para, evo šta mora raditi da preživi!

Nakon skandala sa bijelim prahom, Darko i Ana su stavili tačku na brak, a pjevač će samo davati novac kćerki Loreni.

1.2kviews

Zbog toga je Ana primorana da se vrati svom poslu, pa na sve načine pokušava zaraditi.

Razvod od jednog od najtraženijih folk pjevača mlađe generacije na ovim prostorima Darka Lazića uticaće na Anu Sević, budući da Ana izvjesni period nije angažovana u muzičkim vodama, a posljednju pjesmu “Lambordžini” izdala je 2015. godine.

Zbog toga su se u medijima pojavile informacija kako Ana već sada zakazuje nastupe, kako bi mogla zaraditi. Kontaktirala je mandžere i vlasnike klubova u kojima u 2018. godini želi da obezbijedi što više nastupa.

– Ana je za početak 2018. godine spremila dvije nove pjesme. Jednu je radio Braja, a drugu Saša Lazić i isplanirala je da joj ovo bude povratak na scenu. Razvod od Darka samo je ubrzao planove da Ana ponovo počne da pjeva kako bi stekla određena materijalna sredstva dovoljna za život kakav je navikla da vodi. Ana je u posljednjoj godini imala jedan nastup, i to sa suprugom Darkom Lazićem u jednoj beogradskoj kafani. Navikla je da ne radi, ali sada se odjednom sve promijenilo. Na sve načine pokušava da se vrati nastupima i to sve da bi zaradila – kaže izvor upućen u slučaj.

Budući da se Darko nakon razvoda vratio u rodni Brestač kod roditelja, par će se po prvi put sresti kod advokata, gdje će pričati o preraspodeli imovine.

– Darko ne bi pravio problem da luksuzni stan na Vidikovcu koji vrijedi oko 300.000 eura pripadne Ani i da pjevačica u njemu živi sa kćerkicom, dok će Darko redovno plaćati alimentaciju u visini kojoj se dogovore. Budući da Lazić i te kako nastupa i zarađuje, ne žali novca za svoju mezimicu i daće koliko god je potrebno – kaže dalje izvor.