Iako je cele godine zauzet radom na terenu, Nezirov pronalazi vremena da se posveti i novim pesmama zbog čega je odlučio da spoji lepo i korisno putovanjem u prestonicu ljubavi koja ga je oduševila. On je podelio nekoliko objava sa najlepših atrakcija koje se ne propuštaju u Parizu, a za naš portal otkrio je kako se tamo provodi.

– Snimamo spot za moju novu pesmu „Pola mog srca“ koja ne mogu da dočekam da izađe– rekao je Adnan koga smo pitali odakle ideja da se spot snima baš u Francuskoj.

– Iskreno, prvobitno smo mislili Moskvu, ali smo se ipak odlučili za Pariz, grad ljubavi, a predlog mi je dao moj menadžer iz Amerike Ibro i nisam pogrešio, oduševićete se kao što sam ja– tvrdi pevač koji je, pored obaveza oko snimanja uspeo da uživala u lepotama jenog od najposećenijih gradova na svetu.

 Pariz je veličanstven, imao sam vremena da vidim sve atrakcije koje su me oduševile. Malo nas je pratilo loše vreme, ali imali smo sreću da smo sve odradili i bolje nego što smo zamislili– istakao je Nezirov čiju će novu pesmu kao i spot publika imati priliku da čuje ubrzo.

Podsećamo, on je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako održava brak kao javna ličnost.

– Dvanaest godina sam u braku, ali danas je lakše dobiti na lotou nego održati brak. Generalno je teško, jer danas sve češće čujemo „razvode se“… Jednostavno zbog medija, zbog brzine života, zbog svega što je pristupačno danas, a što nije bilo pre, lakše dođe do problema – ispričao je pevač koji je priznao da imao faze kada mu je bilo dosta svega i kada je hteo da odustane i dodao:

– Bio sam u iskušenju, pošto sam ja vatra, stalno sam „nabrijan“ u smislu da imam previše energije u sebi i onda nekad puknem, pa posle shvatim da sam pogrešio. Zbog gluposti uglavnom. Normalno i mi muškarci pravimo greške, niko nije savršen. Nekada se moja žena ljuti na mene, nekad ja na nju, to je normalno– iskren je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

Izvor: Grand Foto: Instagram