Showbiz

NEKA MNOGO BITNA Ivanu Đorđević podržalo pola estrade na promociji njene prve knjige

198views

Dugogodišnja TV autorka i urednica, Ivana Đorđević sinoć je na Marakani promovisala svoju prvu knjigu koja nosi naziv „Neka mnogo bitna“, piše Grand.Online.

Mnoge poznate ličnosti uveličale su promociju knjige, kojom je dokazala da je zaista „neka mnogo bitna“, budući da su je podržali Neda Ukraden, Suzana Mančić, Vanja Mijatović, Filip Mitrović, Vesna De Vinča, Vanja Bokun Popović i mnogi drugi.

Promociju je ulepšao i TV voditelj i novinar Mili Čolić koji je svojim govorom oduševio sve prisutne.

“Ako je Suzana Mančić profesorka, onda je Ivana Đorđević asistent”, rekao je Mili i time nasmejao sve prisutne uključujući Suzanu i Ivanu.

Inače, u knjizi “Neka mnogo bitna” Ivana se na šaljiv i provokativan način poigrava sa muško ženskim odnosima i pojavama koje se dešavaju na tim relacijama. U redovima recenzenata Ivanine knjige “Neka mnogo bitna” nalaze se Vanja Bulić, Vesna Dedić, psiholog Vanja Bokun Popović, TV autori Jasmina Stefanović i Mili Čolić. I svi se slažu u jednom, da je jedna ovakva knjiga bila potrebna regionu Balkana, a ono bar da nas sve zajedno nasmeje duhovitim dosetkama Ivane Đorđević.
Podsetimo, online prodaja je uveliko počela i knjigu možete poručiti putem linka Ivana Đorđević – Neka mnogo BITNA (narudžbenica)

Izvor: Grand.Online
Foto: Z.K.Munja