Showbiz

NEKI NOVI KLINCI: Ponovo dominacija djevojčica!

984views

Ni večerašnja emisija “Neki novi klinci” nije manjkala kada je uzbuđenje u pitanju. Klinci i klinceze bili su sjajni kao i uvijek, ali u sljedećem krugu ima mjesta samo za šestoro najboljih.

Zato je i večeras šestočlani žiri bio na mukama. Dešavalo se i da daju glas, pa da ga povuku, ali i obrnuto. Žiri je bio u sastavu: Jelena Kostov, Aleksandra Bursać, Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Nemanja Stevanović i Ermin Redžić Bubi.

Uvijek im je teško kada nekome moraju da saopšte da njihovo izvođenje nije bilo baš najbolje. Pošto su se kandidati predstavili po jednom pjesmom, došlo je na red i gostovanje njihovih starijih kolega. Ove večeri ionako vrelu atmosferu u studiju dodatno su podgijale dvije atraktivne pjevačice. Svoje najnovije hitove otpjevale su Rada Manojlović i Katarina Grujić.

Dvije dame pokazale su najmlađim takmičarima kako to rade prave zvijezde. Potom je na red došao baraž kada su oni koji nisu bili te sreće da direktno idu u sljedeći krug još jednom pokažu šta znaju.

Kroz ovo veče druženja sa najmlađima, vodili su nas Ana Sević i Milan Mitrović. I ovog puta takmičenje je objedinilo cio region, a jedna kandidatkinja Lejla Hadžić došla je čak iz Norveške, tačnije iz Osla. Mjesta u drugom krugu ima samo za šestoro, a večeras su najbolji bili: Božidar Stojanović, Bojana Srdanović, Danica Aleksić, Sedina Kananović, Lejla Hadžić i Aleksandra Vasić. Čekamo sljedeći utorak i nove kandidate!

Izvor: Grand online